Cròniques Ple Municipal

Cròniques escrites per la redacció de Ràdio Pineda

Ple Municipal 18/12/2023 - "Un pressupost social i marcat per la rigorositat". El Ple de Pineda aprova el pressupost de 2024, que puja a 36,26M€

El Ple de l'Ajuntament de Pineda ha aprovat el pressupost municipal 2024, que puja a 36,26 milions d'Euros. Han votar a favor l'equip de govern del PSC i el PP i en contra ERC i JUNTS. Pineda En Comú s'hi ha abstingut.

Ple Municipal 27/11/2023 - El Ple de novembre aprova el Pla d'Igualtat Municipal

El ple ha començat amb la lectura del manifest contra la violència vers les dones.

El ple de l'Ajuntament de Pineda aprova el pressupost 2023, que puja a 35M€

El ple de l'Ajuntament de Pineda ha aprovat el pressupost 2023 amb els vots a favor dels regidors i regidores de l'equip de govern del PSC, el vot en contra d'ERC-JxP i l'abstenció de Pineda En Comú i Junts. El pressupost puja a 35M€ .

El Ple Municipal engega el projecte d'un pas per a vehicles sota la via del tren entre Pineda i Santa Susanna

Pel moment, es reserva una partida de 70.000€. El projecte executiu ja és a punt i forma part del projecte Next Generation. Ens faltaven 2M€ de finançament i el Ministeri, a través d'ADIF, ho farà. L'alcalde ha dit que «el projecte s'ha fet amb celeritat i ja està projectat».

El ple de juliol aprova el Pla de Mesures Antifrau i la productivitat del personal

El ple de l'Ajuntament va aprovar el Pla de Mesures Antifrau en compliment de l'Ordre del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública. El vot va ser favorable per unanimitat i té a veure amb el Consell Europeu, que va aprovar al juny del 2020 la creació del programa NextGeneration EU de la Unió Europea.

El ple ordinari del mes de juny aprova el romanent de tresoreria de 4,5M€ que passen al pressupost vigent

En el ple es va aprovar «el reconeixement extrajudicial de crèdits per les factures de l'any 2021". Aquest punt permetrà el pagament d'un conjunt de factures pendents de pagament del segon semestre de 2021 arran d'un problema a Tresoreria.

El ple de Pineda aprova regular l'ús del patinet i una moció contra l'ocupació il.legal d'habitatges

Pineda ha donat llum verda a la nova Ordenança de Circulació que ratifica la normativa estatal del casc obligatori per al patinet elèctric i implanta un permís patern per ús del patinet elèctric de de 12 a 15 anys. El ple de l'Ajuntament de Pineda ha aprovat per unanimitat la nova Ordenança de Circulació i també el quadre d'infraccions

El Pla Local de Seguretat de Pineda al ple d'abril

El ple de l'Ajuntament de Pineda ha tractat el Pla Local de Seguretat. En el ple, celebrat aquest dilluns a la tarda, tots els grups municipals es van posicionar sobre aquest pla i la necessitat que sigui una bona eina per al municipi. Un ple que, després de dos anys torna a ser presencial i que es va poder seguir en directe per Ràdio Pineda on line i pel Canal Youtube de l'Ajuntament.

Resum del ple municipal ordinari del mes de març

El ple municipal va aprovar per unanimitat una modificació de l’Ordenança Fiscal del transport turístic de viatgers, és a dir, el conegut com a Xino-Xano, regulant les tarifes com a ‘preus públics’. També s’ha inclòs una proposta de reconéixer una bonificació a les persones amb diversitat funcional.

El ple de Pineda aprova una moció de rebuig a la guerra i de suport al poble d'Ucraïna

El ple de dilluns ha llegit un manifest conjunt de tots els partits polítics de rebuig a la guerra a Ucraïna i ha informat que vol coordinar ajuts econòmics a la població que pateix la guerra, tant pel que fa aliments com roba i fer-ho a través d'organismes que habitualment fan front a situacions com aquesta.

El ple de Pineda aprova el Pressupost Municipal de 2022 que puja a 38M€

El ple de l'Ajuntament de Pineda aprova el pressupost de 2022, que puja a 38 M€, i dedica 6,5 M€ a inversions. El pressupost s'ha aprovat amb els vots a favor del PSC, els vots en contra d'ERC-JxP i Pineda En Comú, i l'abstenció de EM-Junts.

El ple de setembre aprova més despeses i ajuts per cobrir les accions derivades de la Covid-19

El ple de l'Ajuntament de Pineda, celebrat aquest dilluns a la tarda, va estar dedicat principalment a diversos aspectes econòmics i socials en relació amb la pandèmia.

Darrer ple de l'any 2020 amb tots els punts aprovats i els missatges de Nadal dels i les portaveus

Aquest dilluns s'ha celebrat el ple a l'Ajuntament de Pineda corresponent al mes de desembre, el que ha estat el darrer ple de l'any. Ha estat un any marcat per la pandèmia de la Covid-19 i per això, bona part de les sessions s'han fet de forma telemàtica. El ple va ser curt, i el més destacat van ser els missatges dels quatre portaveus.

L'Ajuntament de Pineda prorroga el pressupost 2020 per aquest 2021 a l'espera dels comptes definitius

L'Ajuntament de Pineda prorroga el pressupost 2020 per aquest 2021 a l'espera dels comptes definitius