Gent Gran Activa

Destaquem

Informació

Des de fa anys s‘ha anat configurant l‘envelliment de les persones sota una mirada molt més positiva amb l’envelliment actiu, promogut per l‘Organització Mundial de la Salut o l‘envelliment saludable, impulsat per la Unió Europea. Aquesta concepció posa l‘accent en el manteniment i la prolongació de l‘autonomia personal, remarcant la importància de les relacions interpersonals, i alhora volent combatre els estereotips negatius i la discriminació deguda a l’edat. Cada dia més persones arriben a l’edat de la jubilació amb una millor qualitat de vida i amb més possibilitats de participar activament i implicar-se en benefici d'ells mateixos i de la societat en general.

Els Casals Municipals de la Gent Gran són serveis diürns de promoció del benestar de les persones grans, mitjançant el foment de la convivència i les relacions personals. Ofereixen una programació de tallers formatius, sortides culturals i balls setmanals.

Pineda de Mar disposa de dos Casals Municipals de la Gent Gran que organitzen tot tipus d'actes i activitats al llarg de l'any. Per poder gaudir d'aquests serveis, cal fer-se socis. En poder ser socis les persones majors de 60 anys.