Gats

Colònies de gats

Les colònies de gats urbans o gats de carrer són grups controlats de gats que es troben arreu del municipi. Aquests gats estan sotmesos a control veterinari, esterilitzats i alimentats amb pinso, mitjançant la col•laboració de l'Ajuntament amb l'Associació Protectora d'Animals GATPI.

La finalitat d'establir les colònies de gats és aconseguir la convivència entre aquests animals i la ciutadania, evitar la superpoblació, alhora que es té cura d'ells, garantint-los el seu benestar i la seva integració amb l'entorn.

En aquest sentit, és molt important no alimentar-los fora de la seva zona controlada, doncs ja reben una atenció continuada per part dels voluntaris i voluntàries de GATPI.

Cal remarcar que si teniu un gat domèstic, ha d'estar correctament identificat amb xip i censat a l'Ajuntament, i NO es pot abandonar mai en una colònia del carrer.

Mapa de les colònies de gats


Associació GATPI

Si voleu col·laborar amb GATPI com a voluntari o voluntària, adoptar un gat o fer de cuidador/a temporalment, poseu-vos en contacte amb l'associació, trucant al telèfon 606520621, per correu electrònic a associaciogatpi@gmail.com o a través de la seva pàgina a Facebook.