Certificacions ambientals

Bandera Blava

La distinció de platja amb Bandera Blava concedida per la Fundació per a l’Educació Ambiental, que té la participació d’entre d’altres de l’Agència de les Nacions Unides pel Turisme, valora la qualitat de l’aigua i la gestió ambiental,  la seguretat i serveis que ofereixen les platges i també la informació que s’ofereix.

Per la temporada d'estiu 2022 les platges dels Pescadors i de la Riera van revalidar un any més aquest certificat de qualitat.

Segell Biosphere

El segell Biosphere és una distinció pel turisme sostenible de l’Institut de Turisme Responsable coordinat per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona des de l’any 2017 i que, al Maresme, el gestiona el Consorci de Turisme. Amb aquest segell es vol posar en valor la gestió sostenible, la conservació mediambiental, la protecció cultural, el desenvolupament socioeconòmic i la satisfacció dels clients de destinacions, empreses i serveis relacionades amb el turisme. Aquests valors es concreten en el desenvolupament d’estratègies i de polítiques turístiques que garanteixin el model turístic sostenible segons els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides.

L'any 2022 les platges dels Pescadors i de la Riera van rebre aquesta distinció.

Més informació sobre les Banderes Blaves i el Segell Biosphere