Lliga Municipal de Futbol Sala

La Lliga Municipal de Futbol Sala de Pineda és la protagonista de l’esport de lleure del municipi des de fa ja 30 anys.

l campionat de lleure organitzat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Pineda de Mar, la Lliga Municipal de Futbol Sala de Pineda de Mar, arriba a la seva 30ª edició en aquesta temporada 2019-20.

Aquesta nova temporada podran participar un màxim de 28 equips distribuïts en 2 grups de 14 equips com a màxim, jugant un total de 26 jornades corresponents a un calendari en el que tots els equips del mateix grup s’enfrontaran entre sí a doble volta.

Una de les novetats més importants que incorpora el campionat per aquesta 30ª edició és la celebració del torneig post temporada que consistirà en un campionat de copa al que es classificaran els 8 primers classificats de cada grup, és a dir, un total de 16 equips, una vegada finalitzada la lliga.

Aquest torneig es disputarà els dissabtes 6, 13 i 20 de juny de 2020 i el sistema de competició serà d'eliminatòries. Els 16 equips classificats (independentment de si són del grup primera o segona) aniran a un mateix bombo i es realitzarà un sorteig pur per establir quines són les eliminatòries i els encreuaments fins a la final del torneig.

La competició es desenvolupa tots els dissabtes a la tarda, d'acord amb el calendari de competició, entre les 15.00 h i les 21.00 h al Pavelló de Can Xaubet i a la Pista Poliesportiva de Pinemar.


Informació de l'activitat:

Calendari i classificació


Dades de contacte:

Adreça: Plaça Catalunya 1, 08397 Pineda de Mar

Telèfon: 93 767 15 60

Correu electrònic: esports@pinedademar.org

Arxius adjunts