Lliga Municipal de Futbol Sala

La Lliga Municipal de Futbol Sala de Pineda és la protagonista de l’esport de lleure del municipi des de fa ja 32 anys.

l campionat de lleure organitzat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Pineda de Mar, la Lliga Municipal de Futbol Sala de Pineda de Mar, arriba a la seva 32ª edició en aquesta temporada 2022-23.

Aquesta nova temporada podran participar un màxim de 28 equips distribuïts en 2 grups de 14 equips com a màxim, jugant un total de 26 jornades corresponents a un calendari en el que tots els equips del mateix grup s’enfrontaran entre sí a doble volta.

Un any més, durant el mes de juny, es celebrarà el torneig post temporada que consistirà en un campionat de copa al que es classificaran els 8 primers classificats de cada grup, és a dir, un total de 16 equips, una vegada finalitzada la lliga.

El sistema de competició d'aquest torneig serà d'eliminatòries. Els 16 equips classificats (independentment de si són del grup primera o segona) aniran a un mateix bombo i es realitzarà un sorteig pur per establir quines són les eliminatòries i els encreuaments fins a la final del torneig.

La competició es desenvolupa tots els dissabtes a la tarda, d'acord amb el calendari de competició, entre les 15.00 h i les 21.00 h al Pavelló de Can Xaubet i a la Pista Poliesportiva de Pinemar.


Informació de l'activitat:


Dades de contacte:

Adreça: Plaça Catalunya 1, 08397 Pineda de Mar

Telèfon: 93 767 15 60

Correu electrònic: esports@pinedademar.org

Arxius adjunts