SAI - Servei d'Atenció Integral LGBTIQ+

El SAI LGBTIQ+ és una prestació d'un servei per sensibilitzar i informar a persones i entitats, per tal de mostrar la diversitat d'orientació sexual i d'identitat de gènere i prevenir LGBTifòbia. Aquest recurs es posa en funcionament per donar resposta a aquestes situacions de discriminació, i també, a qualsevol necessitat d'acompanyament, suport o informació que tingui la ciutadania en relació a la diversitat sexual i de gènere, i consolidar-se com un referent local LGBTI.

En el SAI LGBTIQ+, és on pivoten les polítiques públiques locals, promovent la formació dels treballadors/es públics i el disseny i la implementació de les accions del Pla local LGBTIQ+.

Aquests serveis, tramiten la targeta sanitària amb el nom sentit i el certificat faig constar a les persones trans*, majors i menors d'edat.

Dades de contacte:

Adreça i telèfon: Carrer Riera 31. Tel: 93. 767 15 60
Horari: Dimecres i dijous: Matí  10'30h. a 14'30h.  - Tarda 15'30h. a 17'30h.

La XARXA Pública de Serveis d'Atenció Integral LGBTIQ+ de Catalunya es posa en marxa pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, a través de la Direcció General d'Igualtat i en coordinació amb els ens locals de Catalunya.