Biblioteques

Les Biblioteques de Pineda de Mar disposen de nombrosos documents sobre temes molt diversos, a més de revistes i diaris. El fons documental de les biblioteques es renova constantment per tal de satisfer les vostres demandes.

Tots els documents són de lliure consulta i la majoria es poden emportar en préstec.
Les biblioteques estan informatitzades i disposen d'ordinadors per la consulta del seu fons, així com el de les altres biblioteques de la Xarxa.

L'accés a la biblioteca és lliure i gratuït. Només per utilitzar els serveis de préstec i internet necesiteu el carnet de la biblioteca, que és gratuït. Si teniu cap dubte, el personal de la biblioteca està al vostre servei per ajudar-vos. Des de casa també podeu accedir al catàleg col·lectiu a través de l'adreça d'Internet: http://sinera.diba.cat.


Dades de contacte:

Biblioteca M. Serra i Moret

Adreça: Carrer Progrés, 22

Horaris:

Horari d'estiu (de l'1 de juliol al 31 d'agost): de dilluns a divendres, de 15:30 a 20:30 h. dimarts i dijous de 10:00 a 13:30 h.

Horari d'hivern: de dilluns a divendres, de 15:30 a 20:30 h. i dimarts, dijous, divendres i dissabtes de 10:00 a 14:00 h.

Telèfon: 93.762.37.96 o trucant al 93.767.15.60 extensió 381

Correu electrònic: b.pineda.msm@diba.es

biblioteca-serra-moret.jpg


Biblioteca Poblenou

Adreça: Passeig d'Europa, 23-25

Horaris:

Horari d'estiu (de l'1 de juliol al 31 d'agost): de dilluns a divendres, de 15:30 a 20:30h
Horari d'hivern: de dilluns a divendres, de 15:30 a 20:30h i dissabtes de 10:00 a   13:00h

Telèfon: 93.766.20.16

Coreu electrònic: b.pineda.p@diba.es

Serveis que s’ofereixen

Informació

Sobre qualsevol tema del vostre interès, mitjançant el propi fons, a través d'Internet o amb altres recursos intentem donar respostes a les necessitats informatives.

Consulta

Tots els documents es poden consultar lliurament a les sales.

Préstec

El servei de préstec és gratuït i el carnet és vàlid per a totes les biblioteques de la Xarxa

Per fer-se el carnet cal el DNI o passaport. El carnet és personal i intransferible. Els menors de 14 anys necessiten una autorització paterna. Cada lector es pot emportar en préstec fins a 30 documents (15 materials en suport paper i 15 materials multimèdia) per un termini de 30 dies.

Si voleu llibres d'altres biblioteques, hi ha a la vostra disposició el Servei de Préstec Interbibliotecari. Cal abonar-ne el transport.

Internet

Accés gratuït a Internet (cal reservar hora) i zones sense fils.

Activitats

Les biblioteques acullen activitats de foment de la lectura com exposicions, tallers, narracions de contes, taller d'iniciació a Internet, conferències, etc. Podeu consultar les activitats concretes a l'agenda municipal o a la pàgina de les biblioteques.

Formació d'usuaris

S'organitzen sessions de formació d'usuaris. Si hi esteu interessats, informeu-vos a la biblioteca.