Mercats

Gaudeix de l’experiència de comprar en un mercat al carrer. Als mercats de Pineda de Mar, els divendres al centre i els dimecres al barri del Poblenou, més d’un centenar de parades en cadascun d’ells omplen els carrers per oferir-te els productes més diversos. Visitants, compradors i venedors es troben al mercat dibuixant una barreja de persones, productes, colors, olors, sensacions d’allò més divers. Fes que anar a comprar es converteixi en una diversió passejant pels mercats de Pineda de Mar.


EL MERCAT DE PINEDA CENTRE

El mercat del centre compta amb, aproximadament, 160 parades i està situat al Pg. Marítim des de la plaça de l’Estació fins a la Rambla de Catalunya.

Existeix des de 1877 quan a partir del mes de juliol es permet a la plaça Catalunya la venda de fruites i verdures fins a mig matí, que més tard s'ampliaria amb la de carn i peix. Es tractava d'un mercat diari.

Fins a la dècada de 1960 l'activitat va continuar fent-se en aquest espai, i a causa de l'augment de població, s'expandeix cap a les places de les Mèlies i d'Espanya, deixant-se lliure l'espai inicial de la plaça Catalunya.

El mercat de la plaça de les Mèlies se celebrava els divendres, i a partir de 1988, es va traslladar al passeig Marítim, l'actual emplaçament. 


EL MERCAT DEL POBLENOU 

El mercat del Pobleno compta amb, aproximadament, 170 parades i està situat en alguns dels principals carrers del barri: av. Hispanitat (des del Rierany dels Frares fins a l’av. Mediterrània), Pg. Europa (des de la plaça del Sol fins a l’av. Puerto Rico) i al carrer Fleming (des de Pg. Europa fins a l’av. Mediterrani).

El mercat del Poblenou es celebra des de l’any 1972. Aquest any es va aprovar fer-lo els dimecres a l’avinguda Hispanitat. A partir de 1980 s’amplia a la resta de carrers.


TRÀMITS

  • Baixa autorització d’una parada als MVNS de Pineda de Mar
  • Canvi de producte d’una parada als MVNS de Pineda de Mar
  • Canvi de titularitat d’una parada als MVNS de Pineda de Mar
  • Ampliació parada als MVNS de Pineda de Mar
  • Renovació documentació parada MVNS de Pineda de Mar
  • Transmissió parada familiar fins segon grau
  • Transmissió parada general