Fires

FIRA SUD

Fira Sud és una fira temàtica  d’intercanvi cultural i comercial amb els pobles del sud, en concret amb aquells vinculats històricament amb Pineda de Mar i més concretament amb Poblenou, com ara, Rute, Alcalá la Real, Los Santos de Maimona, Algar, Loja  o Algarinejo.

La Fira està adreçada a tota la població i, als  visitants i  turistes. FIRASUD s’inaugura oficialment en un acte central, dissabte  a les 12.00h del migdia a la rotonda del Monument a càrrec de l’Alcalde de Pineda de Mar.

Hi participen un centenar de parades d’artesans i comerciants.  L’esdeveniment firal es complementa amb una trentena de tallers gratuïts per grans i petits, demostracions d’oficis artesans,  desfilades de cavalls, l‘aula d’entorn rural de Marpí on els petits experimenten amb la natura i els animals… i amb les actuacions i espectacles que al llarg dels dos dies es fan a l’escenari de Cal Vedat , així com amb el  concert gratuït que es fa a la zona de cal Vedat que és on es concentra l’àrea gastronòmica.

Tràmits de sol·licitud de participació i instruccions aquí.

sud.jpg


FIRA NADAL

Fira Nadal és una fira comercial, cultural i turística on hi conflueixen artesans, comerciants i empresaris del municipi i activitats de dinamització sota el paraigües de la campanya de Nadal. Hi participen un centenar de parades i s’ofereixen al llarg dels dos dies una vintena de tallers gratuïts pels menuts. La fira es complementa amb una mostra d’oficis artesanals, jocs gegants, inflables, llits elàstics i un munt d’activitats dins el Parc de Nadal ubicat al cor de la Plaça de les Mèlies durant tota la campanya de Nadal. També complementa aquesta fira la pista de patinatge de Plaça Espanya que obre des de “L’Encesa” a Reis.

Fira Nadal es visitada per més de 5000 persones cada any.

Tràmits de sol·licitud de participació i instruccions aquí.

NADAL.jpg


MERCAT FIRA D'ESTIU

Tràmits de sol·licitud de participació i instruccions aquí.