Drag Alert - APP Avís Policia

El sistema d’avís gratuït per tots els comerços. Es tracta d’un botó virtual que s’instal·la al telèfon mòbil per sol·licitar la presència de la policia davant un fet greu.

L’Ajuntament i la Policia Local de Pineda de Mar posen en marxa un sistema d’avís destinat a comerciants per sol·licitar ajuda davant de situacions delictives. Es tracta d’una aplicació per a telèfons mòbils amb un botó virtual que, al polsar-lo, genera un senyal d’emergència a la central de la policia local indicant el comerç que està sol·licitant l’atenció.

Drag Alert G.png

L’Ajuntament de Pineda de Mar ofereix aquest nou mètode d’avís a tots els comerços del municipi de forma gratuïta. Per adherir-se a aquest sistema només caldrà emplenar i signar el contracte, amb el compromís que només s’utilitzarà per fets greus i que s’estiguin produint en aquell moment: situacions de greu alteració d’ordre públic, com baralles, i robatoris amb intimidació, violència o força sobre les coses. No podran sol·licitar l’aplicació aquells comerços que, per llei, estiguin obligats a tenir un sistema d’alarmes (com entitats bancàries, joieries o similars). L'aplicació només està disponible pel sistema operatiu Android.


Els comerços interessats poden emplenar el contracte d’inscripció i enviar-lo al correu electrònic policia@pinedademar.cat.