Equipaments i serveis

Centre de Recursos per a Joves «Can Jalpí»

El Centre de Recursos per a Joves de «Can Jalpí» és l’equipament juvenil de referència de Pineda de Mar. Hi trobaràs els següents serveis i recursos:


Espai Jove

Si tens entre 12 i 18 anys, aquí tens un punt de trobada on gratuïtament pots gaudir de ludoteca, ping-pong, connexió a internet, wi-fi, tallers, activitats esportives... i també podràs participar al «Com t’ho fas de tarda?» o al «Com t’ho fas de nit?».


Punt d’Informació Juvenil

Per a que puguis fer consultes sobre: ensenyament, formació, habitatge, oci, lleure i cultura, bucs d’assaig musical... també pots demanar-nos espais per fer graffitits o si vols crear una associació juvenil, t’ajudem a fer-ho. Si ja tens una entitat i ens vols demanar una sala per a fer una reunió o per realitzar una activitat, ens pots demanar la cessió d'un espai.

  • Horari: de dilluns a dijous, de 11:00h a 14:00h i de 16:00h a 19:00h; els divendres de 9:00h a 14:00h
  • Contacte: pij@pinedademar.cat


Dispositiu Local d’Inserció

Un servei per donar suport als joves d’entre 16 i 29 anys que es troben en procés de recerca de feina i que necessiten orientació per trobar recursos formatius, laborals, etc. També t’ajudem a apuntar-te a la Garantia Juvenil: una iniciativa europea per intentar facilitar que els joves puguin accedir al món laboral.

  • Horari: dilluns, dimecres i divendres, de 9:00h a 13:00h
  • Contacte: DLI@pinedademar.cat
  • Whatsapp: 676 94 73 31


Servei de Mobilitat Internacional Jove

T’agradaria viure una experiència internacional? Buscar feina a l’estranger, estudiar idiomes, fer voluntariat, turisme alternatiu? Doncs et podem assessorar sobre la millor manera de fer-ho i com preparar-te: tràmits, informació, etc. Demana’ns cita prèvia i t’ajudem.

  • Horari: el 1er dijous de cada mes a Can Jalpí i el 3er dijous de cada mes al Centre Cívic Poblenou (Passeig Diputació, 8), de 16:00h a 20:00h
  • Contacte: mobilitatjove@ccmaresme.cat


can-jalpi-pineda-1240x600-c.jpg