Des d'Esquerra, volem continuar transformant Pineda

Butlletí A prop 66 - Maig 2024

En els darrers plens el nostre grup municipal ha continuat fiscalitzant l'acció de govern del PSC i PP de Pineda de Mar. Un govern menys social i més populista. L’hem interpel·lat per l'incomprensible augment de les taxes municipals; així com la necessitat de marcar prioritats com la creació d’aparcaments per a bicicletes a llocs claus del municipi; i de fer-ho raonablement i no tenir dos mesos un carrer tallat, com l'entrada de Pineda de Mar davant l'església, artèria cabdal.

Si volem millorar la mobilitat de la ciutadania, Esquerra exigeix la instal·lació de les promeses marquesines.

També hem preguntat per l'estat ruïnós de dos edificis dels carrers Verdaguer i Ciutadans, amb el consegüent risc per als vianants.

Hem interpel·lat sobre l'estat de la gestió del centre cívic de Poblenou, en pròrroga de servei i un nou concurs que augmentarà el cost de la gestió.

D’altra banda, hem preguntat pels plans de millora previstos en equipaments esportius, com les pistes de Can Moré, les pistes de bàsquet 3x3, la de voleibol o l'skatepark. Hem estat molt insistents en la promesa d'instal·lar una guingueta a l'skatepark, que encara no s'ha materialitzat ni es materialitzarà tal com ha dit el govern.

Tornant a la xarxa viària hem interpel·lat al govern sobre les normes de l'ús de patinets. I, especialment, què han de fer quan es troben un cotxe de cara en els carrers d’únic sentit; atès que per la vorera està prohibit que circulin.

I què dir sobre la brutícia de la riera, especialment al descampat que hi ha tocant al passeig. Hem exigit la seva neteja i col·locar papereres.

No hem deixat de banda un fet que, atesa la seva gravetat, no ha passat desapercebut al municipi, com és aparició d'una forca a les dependències de la policia local. Trobem aquest fet molt greu, produït per part d'algú que forma part del cos policial. Esperem, i desitgem, que el govern de coalició del PSC - PP adopti les mesures pertinents per solucionar aquest fet gravíssim.

L'acció de govern suposa responsabilitat, dedicació i, quan escau, adoptar les mesures pertinents per tal de complir el mandat del qual són depositaris. Caldrà veure si aquest govern de coalició està prou capacitat per a la resta de la legislatura; per tal d'afrontar els reptes als quals ha de fer front el municipi en els propers anys.