VASIL

Cicle GAUDÍ

03 de juny de 2023 a les 20:30h


La base principal de la pel.lícula és un qüestionament continu sobre la dificultat de connexió amb l'altre, de la complexitat d'una comunicació profunda entre les persones. Reflexiona sobre la distància inevitable que deixem respectea  a l'altre, sobre la protecció de la nostra independència i de la nostra individualitat. En definitiva, parla de la mala traça amb què ens relacionem amb els altres i de la dificultat d'un apropament veritable.

Aquest qüestionament es proposa a partir de l'aparició de VASIL, un element estrany, diferent, a la vida de quatre persones. No només explora la relació de cadascú amb l'estranger, sinó també la relació entre ells i com aquesta es revela a partir de la influència del primer.

Directora:

Avelina Prat

Repartiment:

Ivan Barnev

Karra Elejalde

Alexandra Jiménez

Susi Sánchez

Durada

93 min.


Venda d’entrades a www.auditori.cat , a Can Comas, de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 17 a 20 h, o bé el mateix dia de la projecció a l’Auditori.

El preu de les entrades de les pel·lícules del Cicle Gaudí és de 4,5 €. Però hi ha un preu amb descompte pactat entre l'Acadèmia del Cinema Català amb diversos agents de 3 € preu entrada.

Les persones per poder accedir a aquest preu especial han de poder acreditar:

  • Presentar el carnet del Club Vanguàrdia

  • Presentar el carnet Jove

  • Presentar el carnet de soci de la Federació d'Ateneus

Aquestes entrades a 3 € només es podran adquirir presencialment a la taquilla, ja sigui a Can Comas en horari de dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 h ja sigui al propi Auditori una hora abans de l'inici.

L'Auditori de Pineda de Mar, Progrès, 22
Quan? 03/06/2023 de 20:30 a 22:05
On? L'Auditori de Pineda de Mar, Progrès, 22
Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

Galeria d'imatges