RUA CARNESTOLTES i ESCUDELLADA POPULAR

19 de febrer de 2023 a les 00:00h

Aquest diumenge 19 de febrer torna la Rua de Carnestoltes de Pineda que comptarà amb algunes novetats en el recorregut. Aquest any, la sortida serà des del Passeig Marítim, zona plaça Sara Llorens. D'aquesta manera s'allargarà la desfilada per un espai ampli que permetrà una visió global de la rua en el seu pas pel Passeig Marítim. El públic doncs, disposarà d'un nou espai per gaudir de la rua. Les carrosses finalitzaran el recorregut a l'espai comprès entre el carrer Balmes i carrer Moragues i Barret.

Participaran 13 comparses que representaran a AFA Escola Sant Jordi, Ampa Escola Mediterrànea, Ampa Fedac Pineda, Ampa Jaume I, Ampa CEIP Pineda (Escola Aloc), Fundació privada Marpi, Comparsa Tribala, Ball esportiu Licoya Alt Maresme, Els xul@s de Pineda de Mar, Los Chirigoter@s, Associació carnavalesca Peti qui peti, Associació Art x Art i Llunàtics.

En total prop de 1000 persones desfilaran  per la Rua que s'iniciarà a l'encreument entre c. Àngel Guimerà i Passeig Marítim en direcció Estació de Renfe, seguint per Av. Montserrat, Plaça Palmeres, carrer Barcelona, carrer Església, carrer Jaume I, Pl. Mèlies i carrer Balmes.

A partir de les 13 h se celebrarà la tradicional Escudellada Popular a pl. Mèlies organitzada per l'entitat XIP.

RECORREGUT CARNESTOLTES.png

Quan? 19/02/2023
Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

Galeria d'imatges