Pineda Mar de Flors

27 i 28 d'abril de 2024

27 de abril de 2024 a les 00:00h

Pineda, Mar de Flors és un esdeveniment cultural i artístic que vol transmetre l’esclat de llum i de color que vivim amb l’arribada de la primavera. Poder gaudir durant uns dies de la transformació de tot un poble amb la participació de tota la seva ciutadania.

Una mostra d’art floral on trobarem les creacions artístiques de diferents artistes i col·lectius de Pineda, així com la participació de totes les escoles i instituts municipals. L’element floral és imprescindible i el podrem trobar representat ja sigui amb flor natural, pintada sobre diferents superfícies o construïda donant la opció al reciclatge.

Una mostra, que any rere any creix més, tant en nombre de participants com de visitants i que busca precisament aquest acostament a la cultura i les arts a tot el poble.

Un esdeveniment que té un impacte significatiu en diversos aspectes socials, culturals i mediambientals, transformant els carrers, places i edificis emblemàtics de Pineda de Mar. Un festival de llum i color que crea un entorn visualment atractiu per millorar la qualitat de vida dels residents i del públic visitant.

Des de l’edició passada, Pineda, Mar de Flors coincideix amb la Mostra Nacional de Teatre Amateur i aquest fet genera un doble impacte al municipi, permetent que totes les companyies de teatre que visiten el nostre municipi gaudeixin d’aquests espais en transformació.

Enguany, se celebra la setena edició i la mostra porta com a títol “En transformació, ens transformem...” donat que aquest 2024 és l’inici d’una nova era.  

Diferents indrets del municipi
Què? Cultura
Quan? 27/04/2024 fins a 28/04/2024
On? Diferents indrets del municipi
Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

Arxius adjunts