PASEO POR LO ETERNO, Paco Candela

05 de maig de 2023 a les 21:30h

Paseo por lo eterno

Després de la seva nominació als Latin Grammy  i Premios Odeón com a millor artista i àlbum de música flamenca, Paco Candela presenta en concert a més a més dels seus grans èxits, el seu nou treball "Paseo por lo Eterno". Un disc en el qual versiona cançons que ha escoltat des  que era jove. Un homenatge i un repàs a aquelles cançons "eternes" que han interpretat grans artistes com Alameda, Junco, Rocío Jurado, Los Chichos, Triana, Raphael o Pepe Pinto, entre d'altres.

Són ja 15 discos d'estudi, en els que ha interpretat sevillanes, tangos, fandangos… i quasi tots els pals del flamenc i que l'han convertit en una de les veus referents a nivell estatal i internacional de música flamenca i popular.  Considerat per molta gent "el cantaor del pueblo" presenta una gira on es retroba  amb els seus “candelistas”, como els agrada anomenar-se els seus i les seves fans. Una multitud que creix cada dia més en bona mesura després de viure els seus concerts i descobrir la seva proximitat i la seva gran veu. 

Envoltat sempre d'un equip de grans músics i tècnics que fan de cada actuació una nit que el públic no pot oblidar per les emocions i sentiments genuïns que hi viuen.. És Paco Candela!

Podeu comprar les entrades directament a aquest enllaç  https://www.entrapolis.com/entradas/paco-candela, o bé a Can Comas (pl. Catalunya, 3) de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 17 a 20 h) o al Centre Cívic Poblenou (Pg. Diputació, 8), matins, de dilluns a divendres, de 9,30 a 12.30 h; tardes, de dilluns a dijous de 16 a 20.30 h i divendres de 16 a 20 h.

INSTITUT EUCLIDES, Passeig d'Europa, 65, 08397 Pineda de Mar
Què? Cultura
Quan? 05/05/2023 de 21:30 a 23:00
On? INSTITUT EUCLIDES, Passeig d'Europa, 65, 08397 Pineda de Mar
Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal