OCAÑA, REINA DE LAS RAMBLAS amb Joan Vázquez i Marc Sambola

TEATRE CABARET

20 de maig de 2023 a les 20:30h

Ocaña va ser un artista autènticament inclassificable. Va irrompre com a performer dècades abans que ningú de nosaltres sabés què significava fer una performance. A través de les seves intervencions artístiques, el pintor naïf es va convertir en un activista pioner dels drets LGTBI molt abans que entenguéssim el significat d’aquestes sigles.

La icona gai de la Barcelona de la Transició, precursor de tota una manera de viure i entendre el món, torna un altre cop amb Ocaña, Reina de las Ramblas. I aquesta vegada torna després d’haver rebut els Premis de la Crítica 2019 al millor musical i al millor intèrpret de musical.

De la mà de l’actor i cantant Joan Vázquez, de la guitarra de Marc Sambola i la dramatúrgia de Marc Rosich, ret homenatge al controvertit personatge en un recital teatralitzat a ritme de coplas. Així les paraules en primera persona del carismàtic pintor naïf es combinen amb la interpretació virtuosa de clàssics com Tatuaje, Ojos verdes, Y sin embargo te quiero o La niña de fuego. Vázquez es transforma davant dels ulls de l’espectador, es posa en la pell de l’artista, i sota la seva màscara, repassa els capítols més importants de la seva arrauxada vida i també de la seva tràgica mort.

Espectacle en castellà.

L'Auditori de PIneda de Mar
Quan? 20/05/2023 de 20:30 a 21:40
On? L'Auditori de PIneda de Mar
Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal