Mostra Nacional de Teatre Amateur

28 de abril de 2023 a les 00:00h

Descarrega el libret amb tota la informació.

Durant quatre dies 28, 29, 30 d’abril i 1 de maig la Mostra Nacional de Teatre Amateur esdevé un aparador, un lloc de trobada, un espai universal on s’hi troben tot tipus de persones i ideologies abraçades per un denominador comú: el Teatre. L’eix central de la Mostra és un conjunt de representacions de diferents especialitats de teatre que aniran adreçades a diversos col·lectius. La Mostra Nacional de Teatre Amateur de Pineda de Mar vol mostrar que el teatre amateur, mantenint un plantejament no professional, treballa amb el màxim rigor en la posada en escena i en el treball d’anàlisi i interpretació. Vol mostrar també la qualitat de les representacions escèniques dels ens no professionals i reconèixer l’esforç a aquelles persones que, desinteressadament, han participat en el desenvolupament del Teatre Amateur.

A partir de representacions teatrals, xerrades i debats, aquesta Mostra vol contribuir a la cultura catalana oferint la possibilitat de gaudir del teatre, deixant-nos portar tots plegats per la seva màgia.

Fins a la celebració de LA MOSTRA, els abonaments es poden adquirir a Can Comas i els dies 28, 29, 30 d'abril i 1 de maig, a l'Oficina de Turisme, per un preu de 10 € (els abonaments donen dret a accedir a tots els espectacles, però no garanteixen el seient. Les entrades individuals, a la guixeta de cada sala, per un preu de 3 €

MNTA 2023 programa.jpgMNTA 2023 programa2.jpg

Espai Sara Llorens, L'Auditori, Sala Sindicat, Sala Galeano CCP, Sala Aloc i Sala Gran, Sala Polivalent i Sala Tívoli del CCR i diverses places del municipi.
Quan? 28/04/2023 fins a 01/05/2023
On? Espai Sara Llorens, L'Auditori, Sala Sindicat, Sala Galeano CCP, Sala Aloc i Sala Gran, Sala Polivalent i Sala Tívoli del CCR i diverses places del municipi.
Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

Galeria d'imatges

Arxius adjunts