LA MATERNAL

Cinema, Cicle GAUDI

21 de abril de 2023 a les 20:30h

La Carla és una adolescent que viu en risc d'exclusió social i que arriba embarassada a La Maternal, un centre d'acollida de mares adolescents. Allà aprèn a ser mare ia conviure amb les companyes. Un repte vital que l'obligarà conèixer-se millor per comprendre el món que l'envolta, inclosa la relació inestable i complexa amb la seva mare.

Direcció i Guió: Pilar Palomero

Repartiment:
Carla Quílez, Àngela Cervantes, Jordan Dumes, Pepe Lorente, Olga Hueso, Rubén Martínez, Gal-la Sabaté, Neus Pàmies, Clàudia Dalmau, Sheila Baños, Claudia Medina, Jamila Bengharda, Karol Ruiz-Tagle

Venda d’entrades a www.auditori.cat , a Can Comas, de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 17 a 20 h, o bé el mateix dia de la projecció a l’Auditori.

El preu de les entrades de les pel·lícules del Cicle Gaudí és de 4,5 €. Però hi ha un preu amb descompte pactat entre l'Acadèmia del Cinema Català amb diversos agents de 3 € preu entrada.

Les persones per poder accedir a aquest preu especial han de poder acreditar:

  • Presentar el carnet del Club Vanguàrdia
  • Presentar el carnet Jove
  • Presentar el carnet de soci de la Federació d'Ateneus

Aquestes entrades a 3 € només es podran adquirir presencialment a la taquilla, ja sigui a Can Comas en horari de dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 h ja sigui al propi Auditori una hora abans de l'inici.

L'Auditori de Pineda de Mar, Progrès, 22
Quan? 21/04/2023 de 20:30 a 22:00
On? L'Auditori de Pineda de Mar, Progrès, 22
Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal