Fira d'Entitats

XXIII edició de la Fira d'Entitats

03 de juny de 2023 a les 10:00h

La XXIII edició de la Fira d’Entitats ve marcada per la voluntat d’unificar esforços i concentrar-los. Així, a diferència d’anteriors edicions, es celebrarà en un sol dia –el dissabte 3 de juny- i en un sol espai –la Plaça Mèlies. Això permetrà oferir una jornada més farcida d’activitats i permetrà a les entitats centrar la seva dedicació en un mateix dia.

Les 39 entitats que hi participen són de Pineda de Mar i amb presència a l'Alt Maresme. Tracten diferents àmbits, com el social, l’esportiu o el cultural. Des de la Regidoria de Participació s’enfoca la Fira d’Entitats com una oportunitat per donar-les a conèixer al poble, i també per a que es creïn llaços entre elles. És per això que durant aquesta edició es proposaran dinàmiques de grup que propiciïn aquesta interacció.

Díptic estands.jpg

Activitats destacades

La Fira estarà oberta de 10.00h del matí a 20.00h del vespre. Durant tot el dia s’oferiran activitats de diferent temàtica, però especialment musical. La Plaça Mèlies, juntament amb el Pati de Can Comas seran els espai des d’on es podran seguir les diferents actuacions. Entre totes les propostes, destaca l’actuació del músic pinedenc Alex Pañero i un espai dinamitzat per Can Xaubet en el que es podrà practicar proves esportives.

Plaça Mèlies
Quan? 03/06/2023 de 10:00 a 20:00
On? Plaça Mèlies
Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal