Taller autoconsum solar per empreses

Taller obert

12 de desembre de 2023 a les 15:00h

Explicarem què és una instal·lació solar fotovoltaica d’autoconsum amb compensació, com aprofitar-la, quins costos individuals i col·lectius  i en quant temps s’amortitzen. Alhora explicarem com funcionen les comunitats energètiques, potencialitats, legislació, límits tècnics, i solucions digitalitzades.


Aquest taller està organitzat el marc de l’actuació L’eficiència energètica, factor clau de la competitivitat empresarial, subvencionada per la Diputació de Barcelona i executada conjuntament amb l’Ajuntament de Tordera.

Inscripcions a la sessió responent a aquest mateix correu. 

Podeu veure l'anterior xerrada organitzada dins el marc de la mateixa actuació al youtube de l’Ajuntament sota el títol Sessió eficiència energètica o al següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=XdJWYI1FcUE&t=241s S’hi van tractar temes com: entendre el rebut elèctric,com tenir una bona contractació, permanència, penalitzacions, 100% renovables, etc.., com saber si tenim la potència adequada i com fer els tràmits, com plantejar un pla d'estalvi a la nostra empresa o a casa nostra, com detectar els consums inútils, ocults, ineficients i veure els estalvis cada dia, com calcular els estalvis amb canvis de gestió. 

Centre Innova
Quan? 12/12/2023 de 15:00 a 17:00
On? Centre Innova
Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal