20.000 Espècies d'abelles

Cicle GAUDÍ

29 de setembre de 2023 a les 20:30h

Sinopsi: Cocó, de vuit anys, no encaixa amb les expectatives de la resta i no entén per què. Tots al seu voltant insisteixen a anomenar-lo Aitor però no es reconeix en aquest nom ni en la mirada dels altres. La seva mare Ane, (Patricia López Arnaiz), sumida en una crisi professional i sentimental, aprofitarà les vacances per viatjar amb els seus tres fills a la casa materna, on resideix la seva mare Lita (Itziar Lazkano) i la seva tia Lourdes (Ane Gabarain), estretament lligada a la cria d'abelles i a la producció de mel. Aquest estiu que canviarà les seves vides obligarà aquestes dones de tres generacions molt diferents a enfrontar-se als dubtes i temors. I sobretot, a l’Ane a ser, per fi, honesta amb si mateixa.

Venda d’entrades a www.auditori.cat , a Can Comas, de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 17 a 20 h, o bé el mateix dia de la projecció a l’Auditori.

El preu de les entrades de les pel·lícules del Cicle Gaudí és de 4,5 €. Però hi ha un preu amb descompte pactat entre l'Acadèmia del Cinema Català amb diversos agents de 3 € preu entrada.

Les persones per poder accedir a aquest preu especial han de poder acreditar:

  • Presentar el carnet del Club Vanguàrdia

  • Presentar el carnet Jove

  • Presentar el carnet de soci de la Federació d'Ateneus

Aquestes entrades a 3 € només es podran adquirir presencialment a la taquilla, ja sigui a Can Comas en horari de dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 h ja sigui al propi Auditori una hora abans de l'inici.Auditori Pineda de Mar, Progrès, 22
Quan? 29/09/2023 de 20:30 a 22:00
On? Auditori Pineda de Mar, Progrès, 22
Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal