Obertes les inscripcions de la 5ª Cursa Jove de Pineda

Les inscripcions, obertes a totes les edats, són en modalitat 5 o 10 km.

Ja estan obertes les inscripcions per la 5ª Cursa Jove de Pineda que es celebrarà el proper diumenge 29 de març, en modalitat 5 o 10 quilòmetres. Es poden fer a través de la web www.pinedademar.cat/cursa-jove i també a través de la web www.gesport.cat, ja que és una prova puntuable del Circuit Maresmenc de Curses. Es podran fer inscripcions per aquests mitjans fins el 26 de març sense límit d’edat. També serà possible inscriure’s el mateix dia de la cursa, una hora abans de l’inici, al mateix punt de sortida a la platja dels Pins.

La Cursa Jove de Pineda està organitzada per l’Ajuntament de Pineda a través del Pla de Transició al Treball (PTT) municipal i amb el suport de les Regidories de Joventut, Educació, Esports i Salut. Els alumnes del PTT estan implicats en l’organització i el desenvolupament d'aquesta cursa. Des del punt de vista educatiu, l'objectiu és el de millorar la capacitat d'organització, l'autoestima i els hàbits saludables dels alumnes, donant-los protagonisme i motivació a través del foment dels valors que van associats a l'organització d'un esdeveniment i a la pràctica esportiva, l'ètica i el civisme.

Dimecres 4 de març a les 12 h la Sala de Plens de l’Ajuntament de Pineda de Mar acollirà la presentació de l’edició d’enguany, acte obert al públic i on hi participaran representants de totes les entitats implicades.