Opinió

Pineda i la seva gent.

Pineda, és molt més que un simple municipi, és casa nostra, el poble que ens ha vist créixer, que ens ha ensenyat el que era viure, és més de 10 quilòmetres que és on hem fet la família, els amics, les parelles...

Un conjunt de carrers, que units entre tots ells formen el que li podem dir el nostre poble, i  és feina dels 21 regidors i regidores que conformen aquesta legislatura poder estar a l'altura del poble, de tenir la capacitat d'aportar el granet de sorra, que jo, com a veí, vull aportar.

Ningú, és perfecte, tots tenim la sort d'equivocar-nos, però almenys jo, com a regidor d'aquest Ajuntament, he de ser capaç de cometre els mínims erros, i si  m'arriba la situació de cometre algun, he de ser capaç de demanar disculpes a tots els veïns.

Desitjo que Pineda torni al lloc on es mereix, poder ser de nou l'enveja de la comarca, aconseguir que empreses grans i petites, vulguin invertir aqui, vull treballar perquè les associacions i entitats no tinguin problemes burocràtics per realitzar qualsevol acte, estic aquí, per fer possible allò que més desitgem tots, sentir-nos de nou orgullosos del nostre poble.