Salutació de l'alcalde Xavier Amor

Ens vestim de Festa Major

Festa Major participada i participativa


XAVIER AMOR.jpgSom a les portes d’una nova edició de la Festa Major de Pineda de Mar. Seran cinc dies en els quals tindrem l’ocasió de sortir al carrer i moure’ns pel municipi vestits en l’ànim de festa. De participar d’una programació participativa i pensada, com és habitual, per a totes les franges d’edat per tal que la puguem gaudir en família, i amb els amics i les amigues.

Seran dies de convivència ciutadana a les places, als carrers, amb el denominador comú de la Festa Major: els actes d’inici de Festa, el concert, els balls, la festa jove, les activitats lúdiques, els focs
artificials, entre molts d’altres.

Hem de fer que siguin dies per gaudir amb alegria entre totes i tots nosaltres, de manera inclusiva, però també ens hem de permetre celebrar la festa amb responsabilitat i amb civisme.

Cal que fem un agraïment públic a totes les dones i tots els homes de les entitats de Pineda de Mar que, d’una manera o altra, organitzen actes per la Festa Major, i que contribueixen de manera decisiva a l’enriquiment de la programació, posant les seves activitats a l’abast de tothom. També hem de fer una menció especial al personal tècnic i administratiu de l’Ajuntament. Any rere any s’hi deixen la pell perquè hi hagi una programació de nivell i de qualitat, la qual podreu consultar en aquest mateix programa i a través dels canals socials de l’Ajuntament.


Visca La Festa Major
Visca Pineda de Mar