Recomanacions i normes de conducta

L’entrada és gratuïta a tots els actes organitzats per l’Ajuntament de Pineda de Mar. Les persones amb mobilitat reduïda poden adreçar-se al personal d’organització per tal d’ocupar l’espai reservat a tal efecte. NOMÉS es poden reservar 2 cadires per persona (la de la persona que reserva + 1).

Tant la zona blava com la verda seran gratuïtes el dilluns 28 i el dilluns 29 d'agostEl cap de setmana del dissabte 26 i diumenge 27 d’agost, les zones blaves i verdes tindran el seu horari habitual:

 • Dissabte 26: Pàrquing la Mina i Passeig Marítim, de 8.00 a 20.00 h | Zona blava i verda, de 9.00 a 13.00 h i de 16.00 a 20.00 h
 • Diumenge 27: Pàrquing la Mina i Passeig Marítim, de 8.00 a 20.00 h | Zona blava i verda, gratuïtes.

Podreu trobar el Programa de la Festa Major al web de l’Ajuntament (www.pinedademar.cat) i al de Ràdio Pineda (www.radiopineda.cat). L’etiqueta a xarxes és #FMPineda

El Punt Lila i Punt Salut tornarà a estar disponible després de l'experiència positiva durant l'edició anterior. S'ampliarà la cobertura amb dues persones fent itinerari informatiu i preventiu.

Per tal que tots els ciutadans i ciutadanes, visitants i gent del barri gaudeixin de la festa i puguin passar-s’ho d’allò més bé, cal que tots respectem unes normes de conducta. Durant l’estiu i especialment en els dies de Festa Major gaudeix Pineda amb civisme:

Estima’t Pineda!

 1. Respecta els espais i les persones.

 2. No llencis a terra papers, burilles, xiclets...

 3. Modera el soroll.

 4. Respecta els consells de seguretat.

 5. Intenta no utilitzar el cotxe per desplaçar-te.

 6. Aparca correctament.

 7. Mantingues la platja neta.

 8. Porta el teu gos lligat i recull-ne els excrements.

 9. Respecta el descans dels veïns.

 10. No deixis mobles a la via pública (fes servir la deixalleria).

 11. Recordem que es prohibeix la venda i el consum de begudes alcohòliques als menors de 18 anys.

Amb civisme i seguretat tots podem gaudir molt més de la Festa Major.

A Pineda de Mar, el civisme ets tu! Fica- t’ho al cap! VIU PINEDA!

La Festa Major de Pineda de Mar l’organitza l’Ajuntament de Pineda de Mar amb la col·laboració d’entitats i particulars del municipi.

Arxius adjunts