<<Viu l'estiu a Pineda>> durant el mes d'agost

Continuen les diferents activitats al municipi, entre les que destaca Arts d'Estiu, el festival musical de referència que oferirà actuacions entre el 3 i el 20 d'agost

Convertit en un dels festivals musicals de referència de Catalunya, Arts d'Estiu protagonitzarà gran part de les activitats del municipi durant el mes d'agost. Amb actuacions que començaran el 3 d'agost i finalitzaran el 20 del mateix mes, Pineda acollirà artistes tan importants com Pablo Alborán, Joan Dausà, Manolo García o Joan M. Serrat. 

Els cicles d'activitats començats el mes de juliol continuaran durant aquest mes d'agost. Així, les sardanes de diumenge al vespre organitzades per l'Associació Mare Nostrum es podran seguir gaudint a la Plaça de les Mèlies. Els divendres a la nit, el Junts Però Kontrolem (JPK), continuarà oferint oci alternatiu als Jones, amb improshow, competició de skateboard i una ruta nocturna. També s'aniran repetint els balls de dimarts i dijous a Plaça Espanya, en horari de 20.30h a 23.00h de la nit. 

Pel que fa als equipaments, la Biblioteca M. Serra i Moret inaugurarà l'Exposició itinerant dins el bosc l'1 d'agost, i oferirà tallers per a nenes i nens. El Baby Center i el Mini Beach Club mantindran els seus horaris (oberts d'11h a 18h) i activitats habituals fins al 31 d'agost. Finalment, la Festa Major de Pineda de Mar serà del 26 al 29 d'agost.  

Galeria d'imatges