Una xeringada salada per respectar les condicions mediambientals

La XXV edició de la Xeringada finalment es podrà celebrar amb aigua de mar. La decisió es pren després d’haver valorat una possible suspensió per la situació de sequera.

La XXV edició de la Xeringada del Cau de Pineda es celebrarà amb una important novetat: l’aigua utilitzada per ruixar-se serà aigua de mar. En aquest sentit, tenint en compte les sals que aquesta conté, es recomana assistir-hi amb ulleres de protecció per tal d’evitar que entri als ulls, així com altres elements de precaució per aquells infants amb major sensibilitat en la pell.

La decisió de celebrar la xeringada es pren dies més tard d’haver valorat la seva cancel·lació. Les condicions de sequera en què es troba el territori, i els criteris fixats en el Pla de Sequera Municipal en desaconsellaven la celebració amb aigua potable. La solució final permet mantenir l’activitat respectant les condicions mediambientals.

Diumenge 27 a les 10.00h

La XXV edició de la Xeringada es celebrarà el diumenge 27 a les 20.00h i tindrà lloc a la plaça de Pubilla. L’activitat està organitzada amb l’AEG Montpalau i comptarà amb l’animació lúdica del grup Set de So. Un cop finalitzada, es podrà gaudir d’un vermut solidari amb preus populars a benefici del Sàhara.