Una trentena d’organitzacions participaran de l’ofrena floral amb motiu de la Diada de Catalunya

L’ofrena de l’11 de setembre tindrà lloc al Monument Rafael Casanova del Passeig Marítim a partir de les 10.30h. Entre els participants hi haurà una representació de l’Ajuntament, de quatre grups polítics i de 33 entitats municipals.

La celebració de l’11 de setembre d’aquest any comptarà amb la participació d’una trentena d’organitzacions municipals. Entre elles hi haurà una representació de l’Ajuntament de Pineda de Mar, de quatre dels cinc grups polítics amb representació al consistori i d’un total de trenta-tres entitats i associacions de diferents camps vinculades al municipi.

L’acte seguirà l’habitual pauta per a la commemoració de la Diada de Catalunya, amb un acte institucional i diferents parlaments a partir de les 10.30h. Un cop finalitzat, amb previsió d’inici a les 11.00h, serà el torn de les diferents ofrenes florals. Les sardanes seran les encarregades de cloure la jornada un cop completades les ofrenes. Amb música de la Cobla La Principal de Cassà, es podran seguir des de la Plaça Sant Pere Pescador.

Llistat de participants

Cooperativa Agrícola del Maresme, Club Petanca Pineda de Mar, AC Mare de Déu dels dolors i Crist Jacent, Coral Pinedenca, AVV Pinemar, AVV Les Creus, AEiG Montpalau, Hermandad del Rocío de Pineda, Associació Marpi, Centre Cultural i Recreatiu, Unió Esportiva i Recreativa Pineda de Mar, Colla de Geganters i Grallers, Penya Barcelonista, Club Pineda de Mar Futbol Sala, Associació de Comerciant Gent de Pineda, Club Ciclista Pineda de Mar, AVV Carrer Major, AVV Can Carreras El Mirador, Associació Gent Gran i Cultura Les Meliets, Omnium Cultural, Associació Discapacitats de l’Alt Maresme –ADIAM-, Associació Cultural Mare Nostrum, Associació Ball Esportiu Licoya, Associació Comparsa Tribala, Associació el Caliu del Cor, Associació Amics del Pubillatge de Pineda de Mar, XIP, AE Racing Pineda Futbol Sala, Aquahotel FC, Consell Local de la República Catalana de Pineda de Mar, Associació Dones Pinedenques, FEDIC i ASESCAT.