Tornen les activitats de les entitats als espais municipals de Pineda de Mar

Les entitats que ja realitzaven les seves activitats a equipaments municipals, podran tornar-hi en grups de com a màxim 10 persones. Pel que fa a les activitats al Centre Cívic Poblenou, s’anirà retornant als cursos i tallers presencials de forma gradual.

Després d’uns mesos d’aturada de les activitats de les entitats de Pineda de Mar a causa de la pandèmia, l’ajuntament de Pineda de Mar torna a cedir els espais habituals perquè aquestes puguin reprendre la seva activitat. La millora de les dades epidemiològiques i el ritme de vacunació permet que es puguin reprendre aquestes activitats amb la limitació, de moment, de 10 persones i seguint altres mesures com distància, ventilació i neteja d’espais. L’únic espai que no estarà disponible per activitats serà l’espai Sara Llorens, ja que alberga la vacunació contra la Covid a Pineda de Mar.

Activitats presencials al Centre Cívic Poblenou

Pel que fa a les activitats organitzades pel Centre Cívic Poblenou, es preveu que es vagi recuperant la presencialitat en cursos i tallers de forma progressiva. Les properes setmanes es presentarà la programació d’estiu que comptarà amb la limitació de persones que determinin les autoritats sanitàries.