Tornen els tallers presencials d’estiu al Centre Cívic Poblenou

A partir de dilluns 28 s’obren les inscripcions als tallers infantils i per adults que s’han programat pel mes de juliol.

El Centre Cívic Poblenou presenta la programació dels tallers d’estiu pel mes de juliol, una oferta d’activitats dirigida tant a públic infantil com adult i que es realitzaran de forma presencial complint amb les mesures de protecció establertes: màxim 10 persones per taller, obligació de dur mascareta en tot moment, separació entre persones, etc.

Pel públic infantil s’han programat els tallers de màgia, el de teatret de llum amb ambres xineses, laberint de bales, d’astronomia infantil, de fotografia i el taller de daus de les històries. Pel públic adult es proposa un taller per expressar l’art pintant un quadre i també un tast de cerveses.

Totes les activitats són gratuïtes, però cal inscripció prèvia a partir del 28 de juny al Centre Cívic Poblenou – passeig Diputació 8 (de dilluns a divendres de 9.30 a 13. 30 h i de 17 a 20.30 h). Per garantir que el màxim nombre de persones pugui accedir als cursos, s’acceptarà màxim 2 inscripcions per persona. En cas de no omplir-se un taller, es farà una llista d’espera.

Descarrega el programa d'estiu en PDF