Tornen els Patis Oberts a partir del 13 d’octubre

Es tracta d’una proposta per a dinamitzar els caps de setmana i festius a les famílies, aprofitant l’espai públic de les escoles Sant Jordi i Antoni Doltra. A més d’espais de joc per als infants, s’organitzen també tallers de diferent temàtica cada setmana.

Després de l’èxit assolit durant el curs passat, el projecte Patis Oberts torna a partir del proper divendres 13 d’octubre. Convertit en un referent per a les famílies pinedenques, Patis Oberts ofereix la possibilitat de compartir espai i temps de joc amb els infants, en espais adequats per a l’entreteniment, la diversió i l’acompanyament. Els centres que acullen les activitats són l’Escola Sant Jordi i l’Escola Antoni Doltra, en horari de 10.30h a 13.30h del migdia.

A cada centre s’hi preparen espais amb diferents jocs, oferint propostes per a totes les edats. Mentre els més petits poden jugar amb piscines de boles o peces de construccions, els més grans poden jugar amb raquetes o jocs de taula, combinant amb un espai de lectura amb còmics i contes. A més, cada dia es proposa un taller diferent del que pot participar tothom, sovint en col·laboració, reforçant les interaccions entre els infants i valors com el compartir.

Una proposta del PEE

Patis Oberts s’organitza des de la Regidoria de Ciutat Educadora de l’ajuntament a través del Pla​ Educatiu d’Entorn, amb l’objectiu de potenciar l’educació més enllà de l’horari escolar, posant de relleu la influència que tot l’entorn manté amb l’educació de les nostres filles i fills. El programa «Corresponsables» del Govern d’Espanya i el «Temps x Cures» de la Generalitat de Catalunya hi col·laboren.