Sol·licitud de beques al transport escolar: del 6 al 24 de setembre

La beca cobreix part de les despeses de transport escolar per a l’alumnat empadronat a Poblenou i se’ls hagi assignat un centre de Pineda Centre. L’ajut es podrà tramitar del 6 al 24 de setembre telemàticament o presencialment únicament amb cita prèvia, que s’obrirà del 30 d’agost al 3 de setembre.

Del 6 al 24 de setembre estarà obert el període per sol·licitar les beques de transport escolar que concedeix l’ajuntament de Pineda de Mar. Aquest ajut va destinat a famílies amb infants del segon cicle d’educació infantil i primària escolaritzats en alguna escola de Pineda. En concret cobreix part de les despeses de transport per a famílies empadronades als barris de Poblenou, Can Feliu de Manola, Zona Industrial, Can Moré i Montesol que, havent realitzat preinscripció escolar a algun centre de Poblenou (escola Antoni Doltra, Montpalau o Poblenou), s’hagi assignat per part del Departament d’Ensenyament una escola de Pineda Centre (Sant Jordi, Aloc, FEDAC, Mediterrània o Jaume I).

Tramitació telemàtica o presencial

La tramitació de la beca de transport es podrà realitzar de forma telemàtica entre el 6 i el 24 de setembre a la seu electrònica de l’ajuntament de Pineda de Mar. També es podrà tramitar de forma presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana demanant cita prèvia a citaprevia.pinedademar.og o al telèfon 937671560. La cita prèvia per realitzar aquest tràmit estarà oberta del 30 d’agost al 3 de setembre.