Setmana Cultural de l'Escola Municipal de Música

Les activitats es duran a terme del dimarts 22 al divendres 25 de novembre. La seu principal serà l'Escola Sant Jordi i espais com la Llar d'infants Bressol de Mar o Can Jalpí hi col·laboraran.

Arriba la Setmana Cultural de l'Escola Municipal de Música, una proposta pensada per apropar la cultura a tots els infants i convidar a les famílies a gaudir-ne conjuntament. La música serà la protagonista de la setmana, amb Jam Session, Batucada, Orquestrada... tot i que també hi haurà espai per a d'altres arts com són la dansa o el cinema, amb la projecció -oberta a totes les edats- de la pel·lícula Soul. Per a els més petits s'ha programat el Yoga per a Nadons (d'1 a 2 anys) i la Dansa creativa (de 3 a 6 anys).

Tots els actes es realitzaran per la tarda, acabat l'horari escolar. La seu principal de la Setmana Cultural de l'Escola Municipal de Música serà l'escola Sant Jordi. També hi haurà una activitat a la Llar d'Infants Bressol de Mar. El darrer dia, el divendres 25, es tancarà amb el concert Les violències invisibles a la Plaça de l'Ajuntament, i amb la Jam Session de fi de festa que es portarà a terme a Can Jalpí.

Totes les activitats són gratuïtes i obertes el públic, però per tal de controlar l'aforament i tenir una millor previsió de l'organització, des de l'Escola Municipal de Música de Pineda de Mar demanen realitzar inscripcions prèvies a través de l'enllaç de la web: www.emmmpinedademar.cat/inscripcions