S’obre el període de preinscripció a les llars d’infants municipals de Pineda de Mar

Es poden enviar les sol·licituds de preinscripció fins el proper 21 de maig. Com a novetat, es comença a aplicar la tarifació social al primer curs (infantil 0) per a nadons d’entre 4 i 12 mesos.

Ja ha començat la preinscripció a les llars d’infants municipals de Pineda de Mar pel curs 2021-22. El període per realitzar les sol·licituds s’allarga fins el 21 de maig. Es pot seguir tot el procés de la preinscripció des de la web www.pinedademar.cat/preinscripcioescolar, a l’opció Escoles Bressol.

El primer pas per realitzar la preinscripció és emplenar i descarregar el formulari que es troba a la pàgina web. A continuació s’ha d’enviar aquest formulari, juntament amb tota la informació complementària de la preinscripció, al correu de l’escola bressol municipal escollida en primera opció. En cas que no es pugui presentar de forma telemàtica, cal demanar cita prèvia a la llar escollida:

Inici de la implementació de la tarifació social

Com a novetat, aquest any al nou alumnat del curs infantil 0 (de 4 a 12 mesos) se’ls aplicarà la tarifació social. Això vol dir que la quota mensual de cada nadó variarà segons els criteris de renda i persones que formen la unitat de convivència. La tarifació s’implantarà gradualment i l’any vinent també s’aplicarà al curs infantil 1. Aquest any, els cursos infantil 1 i 2 poden seguir demanant la beca municipal de llar d’infants.