Programa d’activitats per a la celebració del Carnestoltes 2024

Les activitats començaran el proper dijous 8 i s’allargaran durant dues setmanes, fins el dissabte 17. La Rua de Carnestoltes es celebrarà el diumenge 11, amb la participació de tretze comparses locals; el 23è Carnaval de l’Alt Maresme es celebrarà el dissabte 17.

Les celebracions del Carnestoltes 2024 començaran aquest proper dijous 8 de febrer a la Plaça de les Mèlies amb un Concurs de truites per celebrar el dijous llarder, i acabaran el dissabte 17 del mateix mes amb el 23è Carnaval de l’Alt Maresme.

Durant els deu dies de celebracions s’han programat diferents activitats a diversos punts de Pineda. El dissabte dia 10, a partir de les 16.00h, tindrà lloc la Rua Infantil a Poblenou, amb un recorregut des de l’Escola Montpalau fins a la plaça de la Biblioteca, on es farà el fi de festa amb sorpreses per a les persones que hi participin.

El diumenge 11, a les 11.00h, es celebrarà la Rua de Carnestoltes, amb la participació de les 13 comparses locals següents: AFA Escola Sant Jordi, AMPA Escola Mediterránea, AMPA Fedac Pineda, AFA Jaume I, AMPA Escola Aloc, Fundació privada Marpi, Associació Comparsa Tribala, Els Xul@s de Pineda de Mar, Los Chirigoter@s, Associació Carnavalesca Peti Qui Peti, Associació Art x Art i Club Deportivo FANATIX. El punt de partida serà a Passeig Marítim davant plaça Sara Llorens i finalitzarà a plaça Pagesia. El mateix dia a les 13.00h i a Plaça Mèlies, l'associació XIP organitza una Escudellada Popular oberta a totes les persones que en vulguin gaudir.

El dimecres 14, coincidint amb la data de l’enterrament de la sardina, s’organitza l’acte Sardines i música al Pati de Can Comas a partir de les 20.00h i en col·laboració amb XIP. Finalment, les activitats posaran punt i final amb el 23è Carnaval de l’Alt Maresme el dissabte 17, a partir de les 19.00h amb punt de sortida a l’Avinguda Mediterrani.

Galeria d'imatges