Presents a la setena edició del congrés «Recuwaste» sobre la gestió de recursos i residus

Una representació de l’Ajuntament de Pineda de Mar assisteix al congrés celebrat a Mataró durant els dies 14 i 15 de novembre. El congrés ha incidit en la importància de concebre els residus com un recurs reutilitzable.

Mataró ha acollit la setena edició del congrés «Recuwaste», a la que ha assistit una representació de l’Ajuntament de Pineda de Mar. El congrés -organitzat per Maresme Circular, la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i l’Agència de Residus de Catalunya- ha reunit professionals i experts del sector de la gestió de residus i de la conservació del medi ambient.


L’Ajuntament ha pogut conèixer i compartir experiències de primera mà amb altres administracions i empreses, reforçant així la seva implicació en la sostenibilitat. Durant el congrés s’ha incidit en la idea que el residu és un recurs, i que com a tal cal gestionar de manera responsable. Un recurs reutilitzable que, a més, té impacte en l’economia, per la qual cosa necessita de la implicació tant de les administracions com dels agents del sector i de la ciutadania.