Presentat el cartell i la programació de la Festa Major 2023

L’autor de l’obra és Josep Perpiñà, artista que manté grans vincles amb el municipi. L’edició d’enguany de la Festa Major tindrà una durada de cinc dies, entre el 25 i el 29 d’agost

Pineda de Mar es prepara per viure la festa gran del municipi. La imatge que donarà color a l’edició del 2023 de la Festa Major pinedenca ha sigut presentada aquest migdia per la Primera Tinenta d’alcalde, Sílvia Biosca, i la Quarta Tinenta d’Alcalde i Regidora de Cultura, Verònica Rebollo. La imatge és obra de Josep Perpiñà, artista nascut a Girona que manté una gran relació amb el municipi, on va treballar durant una etapa important de la seva vida.

Amb motiu de l’exposició organitzada per la Fundació Tharrats, en la que a partir de finals d’agost es podran veure diferents obres de cartelleria creades pel mateix Perpiñà, l’artista va decidir participar de manera altruista amb la Festa Major d’enguany, cedint la imatge que s’ha convertit en cartell de l’edició 2023. Una imatge que recorda la seva obra, plena de colors i vivesa, i amb la icònica Església Parroquial de Santa Maria com a referent principal.

Del 25 al 29 d’agost

Juntament amb la imatge del cartell s’ha presentat la programació, que ja es pot consultar digitalment a la web del municipi. Es podrà gaudir d’activitats durant cinc dies, amb propostes per a tots els públics -com la FESTAXIC o la Festa Jove- i també organitzades des de diferents entitats del municipi.