Presentat el cartell guanyador del XV Concurs de Cartells Sense Fum

Enguany han participat 5 escoles i més de 150 nenes i nens. El concurs s'organitza en col•laboració amb l'Àrea Bàsica de Salut de Pineda de Mar per conscienciar contra el tabaquisme

El XVè Concurs de Cartells Sense Fum ja té guanyadores. Es tracta d'Amina Benkam, Victoria Camila, Laura Solano i Juliette Mostorino de l'Escola Aloc. La seva proposta ha sigut escollida d'entre les presentades per un total de més de 150 nenes i nens de les 5 escoles que participaven–Aloc, Montpalau, Poblenou, Escola Sant Jordi i Fedac. Les guanyadores han rebut un estoig amb pintures i un mes de lliure accés a Can Xaubet.

El Concurs de Cartells Sense Fum arriba enguany a la seva quinzena edició. Organitzat per la Regidoria de Salut de l'Ajuntament de  Pineda de Mar, en col·laboració amb l'Àrea Bàsica de Salut del Municipi, té per objectiu conscienciar a les nenes i nens dels perjudicis provocats pel tabac. Hi participen les aules de 6è de les diferents escoles pinedenques.

 

Visibilitat al cartell

Amb un lema motivador per deixar el tabac i una presentació moderna del contingut, el cartell guanyador serà exposat juntament amb els guanyadors de les anteriors edicions a la Biblioteca Manuel Serra i Moret i al Centre Cívic Poblenou. A més, serà distribuït totes per les cartelleres municipals i present a l'Ambulatori.

Galeria d'imatges