Presentada la 7ena edició del «The Cup»

L’hotel Atzavara ha acollit la presentació del torneig internacional de futbol juvenil. Hi han assistit els directors del torneig, el vicepresident de la Federació Catalana de Futbol i l’alcalde de Pineda de Mar

Tot a punt per la setena edició del torneig internacional de futbol juvenil «The Cup». En una roda de premsa celebrada a l’Hotel Atzavara de Santa Susanna -amb la presència dels directors del torneig, Manu Campás i Lluis Carreras; el vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Bonet; i l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor- s’han presentat els detalls de la setena edició.

Per segon any consecutiu es celebrarà a Pineda de Mar, a les instal·lacions de Can Xaubet. El torneig repetirà el format de l’any anterior amb un total de vuit equips -Aqua Hotel FC, FC Barcelona, Girona FC, Pafos FC, RCD Espanyol, R. Madrid, R Sociedad i Valencia CF- que se’l disputaran entre els dies 16 i 19 d’agost. L’alcalde Xavier Amor ha agraït «la confiança dels organitzadors en Pineda de Mar» i ha desitjat que «el torneig torni a ser un gran èxit com va ser-ho l’any passat».

A Can Xaubet i també per televisió

El torneig es podrà seguir des de Can Xaubet. L’entrada serà lliure i gratuïta, facilitant accés als aparcaments i amb zones de restauració i stands dels patrocinadors. A més, pels que vulguin veure-ho des de casa, també hi haurà la possibilitat de seguir-lo a través del canal Esport3 -de Televisió de Catalunya-, per Real Madrid TV, per Movistar i per Cablenet -de la Televisió Xipriota.