Preinscripcions a l’Escola de Música de Pineda de Mar

El període de preinscripció pel curs 2021-22 s’inicia el dilluns 14 i estarà obert fins el 25 de juny.

L’Escola Municipal de Música de Pineda ja es prepara per al nou curs 2021-22: a partir de dilluns 14 de juny s’obren les preinscripcions pels diferents cursos que organitza dirigits a nadons fins a adults. Els curos d’instruments que ofereix l’Escola de Música són piano, guitarra tant clàssica com elèctrica), baix, contrabaix, violí, violoncel, clarinet, saxo, flauta de bec i travessera, bateria i també veu. També s’ofereixen formacions de diferents grups instrumentals: combos, orquestra de cambra i big band i vocals (coral, llenguatge musical i harmonia).

A banda d’aquestes formacions l’escola també ofereix el curs de Música i Moviment dirigit a alumnes de 3 a 7 anys i que es realitza a les escoles Sant Jordi i Antoni Doltra. També, adreçat a infants d’entre 0 i 3 anys es proposa el programa «Música en Família» amb la qual els nadons i un acompanyant (mare, pare, avi, àvia,...) obtindran una experiència musical primerenca a partir de la pròpia vivència i a través dels sentits.

El període de preinscripció a tots els programes formatius de l’escola de música s’allargarà fins el 25 de juny i es pot realitzar presencialment a Can Comas en horari de 10 a 13 h o bé telemàticament a la web www.escolamusicapineda.com

Descarregat el formulari de preinscripció aquí

L’Escola Municipal de Música de Pineda és Centre oficial de la Generalitat de Catalunya des del curs 2004-05 i per tant els alumnes que estudien ESO o Batxillerat poden fer convalidacions d’assignatures o crèdits pel fet d’estar inscrits a un centre oficial com aquesta Escola.