Preinscripcions a l’Escola d’Adults de Pineda de Mar pel curs 2021-22

La preinscripció als diferents itineraris formatius finalitza el 29 de juny i s’ha de realitzar presencialment demanant cita prèvia.

Ja ha començat al període de preinscripció pel curs 2021-22 a l’Escola d’Adults de Pineda de Mar. Fins el 29 de juny es podran enviar les sol·licituds per inscriure’s a l’oferta formativa del centre. El mètode per poder realitzar-la és de forma presencial sempre amb cita prèvia trucant al 937671560, al 607544570 o enviant un missatge des de la web https://escolaadultsnatura.wordpress.com

Oferta formativa

L’Escola d’Adults Natura de Pineda de Mar ofereix diverses línies de formació: per una banda ofereix el Graduat en Educació Secundària. També prepara els accessos als Cicles Formatius de grau mitjà i superior, així com l’accés a la universitat per a major de 25 anys.

Completen la formació pel curs 2020-21 els cursos d’anglès, castellà per a estrangers, conversa en anglès, francès i italià, curs de llengua de signes en català i cultura japonesa. També cursos d’alfabetització i competències digitals, i preparatius del COMPETIC.