Plantada d'arbres a l'avinguda Mediterrània

Aquest dimarts 20 de febrer comencen les tasques per a la plantació de 21 nous arbres a l'avinguda Mediterrània, una intervenció que es preveu finalitzada el divendres 23. Els arbres són de la tipologia Freixe de flor Obelisk, més tolerants a sequeres i calorades.

Avui dimarts 20 de febrer, el Servei de Parcs i Jardins ha iniciat una nova intervenció a l'avinguda Mediterrània per incorporar 21 nous exemplars a l'arbrat urbà del municipi. La intervenció es realitzarà en tres dies diferents -dimarts 20, dijous 22 i divendres 23- distribuint els trams de l'avinguda de la següent manera

Dimarts 20 i dijous 22: Av. Mediterrani del nº 42 al nº 76

-Dijous 22: Av. Mediterrani del nº 35 al nº 41

-Divendres 23: Av. mediterrani del nº 49 al nº 71


La tipologia d'arbre escollit per aquesta nova plantació és el Freixei de flor Obelisk. Les característiques principals que ofereix aquest arbre és una important tolerància a les calorades i a les situacions de sequera, així com a les gelades. El tipus de fulla és composta i caduca, amb època de floració a la primavera i de fructificació a l'estiu, amb una afectació sobre el paviment considerada lleu. La seva alçada té una mitjana d'entre 6 i 15 metres. Finalment, ofereix una important densitat d'ombra, risc moderat d'al·lèrgens i absència de plagues i malalties.