«Pineda Mar de Flors», la mostra floral que transforma el poble amb les seves decoracions

La mostra celebra la seva setena edició, que enguany es produirà els dies dissabte 27 i diumenge 28 d’abril. S’hi podran veure creacions de diferents artistes i col·lectius pinedencs, superant la cinquantena d’instal·lacions per visitar.

La setena edició del «Pineda Mar de Flors» arriba aquest cap de setmana. Enguany, la mostra floral que transforma el poble amb les seves decoracions, es celebrarà els dies dissabte 27 i diumenge 28 d’abril. «En transformació, ens transformem...» és el títol d’aquesta nova edició.

L’esdeveniment cultural i artístic, que celebra l’arribada de la primavera, vol transmetre a tota la ciutadania l’esclat de llum i color viscut durant aquesta estació de l’any. «Pineda Mar de Flors» té com a objectiu crear un entorn visual distingit, que connecti amb les persones residents al municipi i permeti atraure visitants d’altres localitats.

Més de 50 instal·lacions

Amb la participació de col·lectius i artistes locals, i de totes les escoles i instituts del municipi, l’edició d’enguany supera els 50 punts d’exposició. Amb aquesta xifra, «Pineda Mar de Flors» constata el seu creixement respecte d’anys anteriors, mantenint la línia ascendent en nombre d’instal·lacions i de visitants

Acte d’inauguració i activitats

L’acte d’inauguració es celebrarà el dissabte 27 d’abril a les 10.00h amb punt de trobada a Plaça Catalunya, on es presentarà aquesta nova edició. Des d’allà començarà un recorregut per visitar i conèixer els detalls de les decoracions dels diferents espais. A més, tant el dia 27 com el dia 28, al Pati de Can Comas es portaran a terme tallers de creació artística dirigits a tots els públics.

Arxius adjunts