Pineda estrenarà noves parades del servei de Bus a partir del 12 de setembre

L’Ajuntament i l’empresa concessionària del servei han acordat posar parades a can Bel, Bellamar i can Palai per connectar aquests barris

A partir del 12 de setembre d’enguany, el servei d’autobús de Pineda de Mar comptarà amb noves parades que connectaran els barris de Can Bel, Bellamar (Tanatori), i Can Pelai, a més de Sala Llorens, el Centre d’Atenció Primària (CAP), Les Creus, Can Moré i Poblenou i l’enllaç amb el Bus que para a l’hospital de Calella.

 L’Ajuntament de Pineda ha acordat amb l’empresa concessionària del servei de Bus que l’actual línia 603 tingui aquest nou circuit per tal de donar el servei a barris del municipi que quedaven fora de la ruta del transport públic d’autobús.

 L’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, ha anunciat aquest migdia aquesta novetat en el servei de Bus i ha matisat que «amb aquest nou circuit donem resposta a les demandes fetes pel veïnat des de fa molt de temps, i d’aquesta manera eliminem el greuge del dèficit del servei de bus en  els barris de Can Bel, Bellamar i Can Pelai”.

 La Primera Tinenta d’Alcalde, Sílvia Biosca, ha matisat que «el servei serà de dilluns a diumenge, que hi haurà 6 freqüències, i serà al llarg de tot l’any, a excepció del matí dels divendres, com a conseqüència del mercat municipal, on el servei es traslladarà a les parades de la N-II».

 El preu del bitllet serà el mateix que l’actual bus interurbà: 2,40 euros per la mobilitat dins del municipi; i aquest Bus, que ve de Blanes connectarà Pineda de Mar amb tres parades de  Barcelona Centre i l’aeroport del Prat de Llobregat.

 NOVES PARADES:

 2 a Can Bel, 2 a Bellamar, 1 CAP, 2 a les Creus, 1 a Can Moré, 1 a Poblenou, 1 Sala Llorens, 2 Can Pelai.

 Aquest nou circuit de la línia 603 (Blanes - 12 parades a Pineda de Mar - Barcelona Centre- Aeroport) complementarà la línia 691 interurbana de Pineda que també connecta amb l’Hospital de Calella i se suma a la connexió de la línia 618 Exprés que només funciona a l’estiu (a partir del 4 d’abril) i que connecta les tres parades de Pineda ubicades totes a l’eix de la N-II (Església de Santa Maria, Les Creus i Poblenou) amb Barcelona Centre.

Galeria d'imatges