Pineda de Mar revalida un any més les tres flors d’honor de la distinció «Viles Florides»

Pineda de Mar revalida un any més les tres flors d’honor de la distinció «Viles Florides»
Viles Florides Pineda de Mar
El guardó reconeix als municipis que treballen per transformar els espais públics a través de l’enjardinament.

El moviment Viles Florides, promogut per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya, va entregar el passat divendres 27 de setembre els guardons que reconeixen els municipis que treballen per transformar els espais públics a través de l’enjardinament. En aquesta nova edició Pineda de Mar ha revalidat un any més la distinció de tres flors d’honor. Cada municipi pot ser guardonar amb fins a cinc flors d’honor. Pineda de Mar ja és el segon any que rep la distinció de tres flors.

La tasca en la transformació d’espais verds a través d’enjardinaments es centra a Pineda de Mar en aconseguir corredors verds amb continuïtat, aplicant criteris de sostenibilitat. Això passa per una cura en l’elecció de les espècies que troben als parcs i jardins del municipi i també en la gestió de l’aigua necessària segons el clima.

A l’acte d’entrega dels guardons celebrat a Lloret de Mar i amb representants de més de 130 municipis d’arreu de Catalunya hi van participar l’Alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, i la regidora de Barris, Serveis Municipals i Parcs i Jardins, Sandra Villarte.