Pineda de Mar inaugura el cicle Cultura Km. 0 amb l’espectacle familiar itinerant Resistència Tour

El show itinerant recorrerà els carrers de Pineda demà dijous 27 a partir de les 19 h. A les 22 h, a l’Espai Sant Jordi, primer concert del cicle Cultura Km. 0 amb Diego Cortés.

Aquest dijous 27 d’agost Pineda de Mar estrenarà el cicle d’espectacles Cultura Km. 0 a l’Espai Sant Jordi com a alternativa cultural a la suspensió d’actes populars de la Festa Major 2020. Per inaugurar aquest festival, els carrers de Pineda es convertiran en l’escenari de l’espectacle itinerant familiar Resistència Tour. Des de les 7 de la tarda, Pep Callau farà de mestre de cerimònies d’un espectacle pels carrers del municipi amb música, xanquers, clowns,... Una funció que es podrà viure des dels carrers, balcons i finestres, complint amb totes les mesures de seguretat que exigeix la nova normalitat.

El recorregut s’iniciarà a les 19 h a la Plaça de la República i seguirà per: pg. Europa, pg. Diputació, avda. Mediterrani, pg. Costa Brava, pl. Reis Catòlics, Rierany dels Frares, avda. Hispanitat, avda. Mediterrani, pg. Marítim, c. Tribala, avda. Montserrat, c. Sevilla, pl. de les Creus, avda. Sant Joan, c. Extremadura, avda. Montserrat, c. Àngel Guimierà, Barcelona, Puntaires, Lleida, Santiago Rossinyol, avda. Del Carme, c. Sant Antoni, c. Jaume I, pl. Mèlies, C. Dr. Bertomeu, pl. Espanya i finalitzarà a pl. Mèlies a les 21.30 h.

Primer cicle d’espectacles Cultura Km. 0 de Pineda de Març

Comprés dins del Pla de Xoc Econòmic Municipal per fer front a les conseqüències econòmiques i socials de la Covid-19, el cicle d’espectacles Cultura Km. O aposta no només pels artistes de Pineda, sinó també en l’organització tècnica dels mateixos espectacles. Així, totes les empreses que treballaran al cicle són del municipi (empreses de neteja i desinfecció, llum i so, assentadors a l'Espai Sant Jordi, etc).

El cartell del cicle el formen Diego Cortés, la Cobla Jovenívola de Sabadell, Maria Muñoz, la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona, Pep Romaguera i Paco Saula, Blue Lounge Quartet, Luis Flores, l’Orquestra de Cambra Harmonia amb el tenor Albert Deprius i la Companyia flamenca d’Isabelita Márquez .

Tots els espectacles es celebren a l’Espai Sant Jordi, que s’ha habilitat amb totes les mesures de seguretat pertinents (manteniment de distàncies, control de temperatura corporal, desinfecció dels espais comuns, etc.). L’aforament de cada espectacle és limitat: alguns espectacles encara compten amb entrades lliures a un preu de 3 € a la web www.auditoripineda.cat o a Can Comas, de dilluns a divendres de 9 a 14 h.