Pineda de Mar entrega 3000 € i 500 € dels sorteigs de fi de la campanya comercial Tómbola Pineda

Aquests 3000 € i 500 € els podran gastar als comerços de Pineda adherits a la campanya comercial, que ha repartit durant l’estiu milers de descomptes i regals directes.

L’Ajuntament de Pineda de Mar ha entregat 3000 € al guanyador del sorteig de final de la campanya de dinamització comercial Tómbola Pineda. Aquests 3000 € es divideixen en xecs de 25 € cadascun per gastar a establiments de Pineda de Mar adherits a la campanya. El guanyador podrà guanyar-los directament i sense necessitat de compra mínima en tants establiments com desitgi i fins el 4 d’octubre. D’aquesta manera es posa fi a la campanya comercial realitzada durant l’estiu que ha lliurat als clients dels establiments de Pineda de milers de descomptes i premis directes.

També s’han entregat 500 € a la guanyadora del concurs que es va realitzar a través de les xarxes socials per tal de donar a conèixer la campanya i els comerços de Pineda adherit i que demanava la implicació dels clients.

De moment, queden per entregar 3000 € del primer sorteig de final de campanya, i amb el número de butlleta guanyador 2054. La persona que tingui aquest número té fins el proper dilluns 7 de setembre a les 13 h per reclamar el seu premi. Des d’aquell moment, el número guanyador serà el 2055, que tindrà una setmana més per reclamar el seu premi dirigint-se al Centre Innova amb la butlleta agraciada.