Pineda de Mar celebra la Diada Nacional amb l’acte institucional al monument a Rafael de Casanovas

L’acte institucional començarà a les 10.30 h al monument de Rafael de Casanovas del Passeig. A partir de les 11 h les entitats faran les seves ofrenes florals. A les 12 h la plaça Sant Pere Pescador acollirà una ballada de sardanes amb la Cobla Principal de Cassà.

Aquest dissabte 11 de setembre es celebra la Diana Nacional de Catalunya i el monument a Rafael de Casanovas al passeig Marítim acollirà l’acte institucional a Pineda de Mar. L’ofrena floral començarà a les 10.30 h amb la participació dels partits polítics amb representació al consistori municipal i seguidament amb l’ofrena institucional de l’ajuntament. A partir de les 11 h serà el torn de les entitats municipals, que passaran pel monument de forma esglaonada i amb una representació màxima de dos membres.

Un cop finalitzat l’acte al monument, a les 12 del migdia es farà una ballada de sardanes a la plaça Sant Pere Pescador amb la Cobla Principal de Cassà. Seguint les indicacions i protocols contra la Covid-19, a tots els actes s’haurà de mantenir la distància entre persones, evitar al màxim possible les aglomeracions i, en el cas que es puguin produir en moments puntuals, utilitzar mascareta.