Pep Plaza, Blaumut i Gema 4 encapçalen la programació del 2024 de L’Auditori

Teatre, música i propostes familiars completen una programació que començarà el dissabte 17 de febrer amb l’obra «El bon judici». Es podran adquirir entrades anticipades a través dels canals habituals a partir del dijous 1 de febrer.

L’Auditori de Pineda de Mar ha presentat la seva programació per a l’any 2024. L’actor mataroní Pep Plaza és un dels caps de cartell amb la seva obra «El substitut», que es podrà veure el 19 d’octubre. Mesos abans, també passarà per L’Auditori el grup Blaumut. En concret, serà el 16 de març quan oferiran un concert en format petit i acústic. La proposta d’enguany de «L’Auditori surt al carrer» anirà a càrrec de Gema 4, amb una actuació a Plaça Espanya el 24 de juny que posarà punt i final a la seva carrera conjunta.

La programació de 2024 serà estrenada el 17 de febrer amb l’obra «El bon judici», un projecte de la Comunitat terapèutica del Maresme que, conjuntament amb la companyia La Centrífuga, explicaran històries de persones amb malalties mentals. L’aposta de l’Ajuntament de Pineda de Mar per aquesta proposta inclou la realització de sessions exclusives per a alumnes dels cicles formatius del municipi, per tal d’apropar la temàtica als més joves.

També s’aproparà als centres educatius l’espectacle familiar «Frederick», actuant a diferents escoles del municipi després de la seva estrena el 10 de març a L’Auditori. En aquesta ocasió, hi haurà doble sessió degut a que l’aforament es reduirà a 60 persones, per tal de respectar les característiques d’una obra que destaca per la seva sensibilitat artística potenciant la proximitat amb el públic.

L’espectacle musical i familiar «Orelles de papallona», del 14 d’abril, i el concert «Apis Simfònica» en el que col·laboraran alumnes de l’Escola Municipal de Música de Pineda de Mar el 4 de maig, completen la primera part de la programació 2024.

Per finals d’any es reserven propostes com el musical «Lo nuestro estaba cantado», del dissabte 16 de novembre, protagonitzada per Rocío Madrid i Jaume Casals. L’any es tancarà amb dues propostes per a finals de desembre. El musical familiar «Hansel & Gretel», produït per La Roda Produccions, es podrà veure el diumenge 15 de desembre. I, finalment, «Mil notes de Nadal» tancarà la programació de 2024 el diumenge 22 de desembre, amb el tradicional Concert de Nadal.

Entrades anticipades a la venda

Totes les entrades per als espectacles es poden adquirir prèviament al web habitual -www.auditoripineda.cat – i presencialment a Can Comas en el seu horari d’obertura -de dilluns a divendres de 09.00 a 14.00h i de 17.00 a 20.00h del vespre. En cas de quedar-ne disponibles, també es posen a la venda una hora abans de l’espectacle a L’Auditori. A més, totes les persones inscrites com a Amics de L’Auditori gaudiran de descomptes pels espectacles i d’altres avantatges.

Arxius adjunts